Actueel...

Rankings & Bekerfinales...

Actueel

Designed by HGMWeb.nl

Copyright 2020 by "HGMWebservices"    All Rights reserved    E-Mail: info@hgmweb.nl

Roermondse Winteravond

Darts Competitie

Secretaris

Bestuurslid

Bestuurslid

Bestuurslid

Tijdelijke Regels/Voorwaarden Corona....

Tijdelijke regels/voorwaarden


1. Voor wat betreft de (voorlopige) sluitingstijd van 0:00 uur geld voor zolang dit nodig is de volgende bepaling: Indien de horecaondernemer besluit om 0.00 te sluiten en de wedstrijd is nog niet volledig gespeeld op dit tijdstip, dan is de tussenstand de eindstand.


2. Moet een bekerwedstrijd bij een gelijke stand beindigd worden, dan zal getost moeten worden wie er naar de volgende ronde gaat.


3. Indien een horecaondernemer besluit om niet per 0.00 te sluiten wordt de wedstrijd in zijn geheel uitgespeeld.

 

4. I.v.m. kans op besmetting wordt het moeilijk een teamronde te spelen. Bij een gelijke stand wordt daarom dit seizoen slechts n beslissende captains choise-leg gespeeld (701 hoofd- & 1e klasse of 501 2e & 3e klasse). De teamcaptain wijst dus een speler uit zijn team aan voor de beslissende leg.


5. Advies is om met zomin mogelijk spelers per team(max. 6) voor een wedstrijd aan te treden. Bij besmetting van een teamlid moeten direct de benodigde maatregelen getroffen worden.(laatste tegenstander inlichten, melden bij GGD en het RWDC secretariaat inlichten). Indien een team daardoor niet aan kan treden zal

in overleg met het secretariaat naar een inhaalweekend kunnen worden uitgeweken.

6. Om het wedstrijdverloop zo snel mogelijk te laten verlopen heeft het bestuur besloten om de in het wedstrijdreglement onder par. 8.18 regel van maximaal pauze van 5 minuten tussen twee partijen te gaan handhaven. D.w.z. dat bij herhaaldelijk overtreden hiervan een boete van 10,00 zal worden opgelegd.

Dit zal als aanvulling in het wedstrijdreglement worden opgenomen.

Wij hopen dat elk RWDC lid de noodzaak van deze (tijdelijke) maatregelen inziet en hieraan zijn/haar medewerking verleend.